RAXDI – Digital Solutions

Tentang Kami

Hubungi Kami

012-534 2435

Siapa Kami

RAXDI merupakan sebuah platform yang memberikan solusi digital bagi masalah yang anda hadapi pada era digital ini.  Hasil ciptaan kami menggabungkan kreativiti, solusi dan pembentukan identiti untuk perniagaan anda.  Kami sebagai skuad yang dinamik ini terdiri daripada ahli yang berfikiran inovatif untuk mewujudkan pemasaran terbaik.

Kami merupakan pekerja Digital dengan pemikiran kreatif.Berbekal pengalaman dan pasukan yang terbentuk daripada pelbagai latar  belakang dan pengetahuan, kami bertujuan untuk mengembangkan prestasi perniagaan anda. Menawarkan Solusi Digital untuk bisnes merangkumi Digital Ekosistem.

Misi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Visi

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nilai

Pasukan Kami

Sepatah dua kata tentang pasukan RAXDI

Rafiq Sharman Bin Khamis

Founder

Ahmad Aimann Najmi Bin Mohd Razif

Digital Marketer (Video Editor)

Nishalini Sannasy

Digital Marketer (Website Developer)

Syed Muhamad Afiq bin Syed Amir

Digital Marketer (Content Creator)

Kami sedia membantu anda

Kuatkan trafik laman web anda, tingkatkan interaksi dengan prospek sasaran anda, dan tingkatkan jualan anda melalui langkah-langkah digital yang tepat. Ingin kembangkan perniagaan digital anda? RAXDI sentiasa bersedia untuk menyelesaikan masalah anda. Sila klik butang ini.